Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Τέξας

Ακίνητα προς πώληση στο Τέξας

Συνορεύει στα βόρεια με την Οκλαχόμα. στα βορειοανατολικά με το Αρκάνσας. στα ανατολικά με τη Λουιζιάνα. Νοτιοδυτικά με το Μεξικό. στα δυτικά με το Νέο Μεξικό. στα νοτιοανατολικά έχει θέα στον κόλπο του Μεξικού. Ο Κόκκινος Ποταμός σηματοδοτεί ένα μέρος των βόρειων συνόρων, τον ποταμό Sabine τμήμα του ανατολικού και το Rio Grande το ένα με το Μεξικό.

Ακίνητα για πωλήσεις στο Τέξας έχουν μειωθεί κατά 3,2%. Η ζήτηση για στέγαση, ωστόσο, παρέμεινε ιδιαίτερα ισχυρή λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής επέκτασης του κράτους. Οι προγραμματιστές έχουν επιταχύνει την πλευρά της προσφοράς, αλλά η ζήτηση για ακίνητα προς πώληση στο Τέξας έχει αγωνιστεί σκληρά. Οι κατασκευαστικές εταιρείες συνέχισαν να αντιμετωπίζουν την αύξηση του κόστους γης, εργασίας και ξυλείας, καθώς και την αλλαγή κανονισμών. Η αξιοπιστία της υπόθεσης έχει επιδεινωθεί σε όλη την πολιτεία.

Για χρόνια, το Τέξας έχει δημιουργήσει μια κατάσταση όπου οι οικογένειες μπορούν να ζήσουν καλά με πολλούς, μεταξύ των πιο βολικό στις ΗΠΑ.

Ομοίως, μια πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι οι περιπτώσεις του Τέξας είναι ταχύτερες από το προσωπικό εισόδημα του κράτους. Αυτές οι αυξήσεις των τιμών δεν εμφανίστηκαν σωστά σε ολόκληρη την πολιτεία.

Αλλά μπορείτε ακόμα να βρείτε την ιδανική ιδιοκτησία σας προς πώληση στο Τέξας.

Το Τέξας συνεχίζει επίσης να έχει εκρηκτικό πληθυσμιακό ρυθμό, κερδίζοντας σχεδόν 1.100 άτομα την ημέρα. Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις της Απογραφής, οι μεγαλύτερες πόλεις στο Τέξας: Conroe, Frisco, McKinney και Georgetown, όλες βρίσκονται μέσα στις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές του κράτους.

Οι κατασκευαστικές εταιρείες στο Τέξας αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν την υψηλή ζήτηση για μονογονεϊκές περιπτώσεις σε προσιτές τιμές. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν η έλλειψη ειδικευμένων εργαζομένων στον οικοδομικό τομέα μετά την κατάρρευση της ακίνητης περιουσίας της Great Recession.

Το κόστος της γης είναι 20,4 τοις εκατό των τιμών στο σπίτι του Τέξας, ιστορικά υψηλότερο και μέχρι 14,1 τοις εκατό το 2000.

Η κυβερνητική πίεση παίζει επίσης ρόλο στην ιδιοκτησία για τις τιμές πώλησης στο Τέξας. Σύμφωνα με το Ίδρυμα Δημόσιας Πολιτικής του Τέξας, πολλές πόλεις στο Τέξας αντέδρασαν στην ταχεία ανάπτυξη εφαρμόζοντας αυστηρούς κώδικες χωροταξίας με παραπομπές στην ανάπτυξη, αυξάνοντας τη ζήτηση και τις τιμές.

Η αύξηση του κόστους που συνδέεται με την κατασκευή έχει καταστήσει την ανάπτυξη κατοικιών μέτριας αξίας δύσκολη και λιγότερο κερδοφόρα για τους κατασκευαστές σπιτιών. Ως αποτέλεσμα, η κατασκευή μονοκατοικιών απομακρύνεται από τις κατοικίες σε επίπεδο βάσης και προς μεγαλύτερα, ακριβότερα και πιο κερδοφόρα σπίτια.

Δεν είναι μια καλή περίοδος για να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Τέξας, αλλά είναι μια πολύ ελκυστική χώρα πάνω απ 'όλα για οικογένειες.

Τα γειτονικά κράτη του Τέξας είναι: Νέο Μεξικό, Οκλαχόμα, Αρκάνσας, Λουιζιάνα.

  •  
    Μετακίνηση στο Τέξας: το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε

    Μετακίνηση στο Τέξας: το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε '' Lone Star State '' '' την κατάσταση του μοναχικού αστεριού ''. Έτσι ορίζεται το Τέξας, ένα έθνος του οποίου το σύνθημα είναι "φιλία". Μετά από αρκετούς πολέμους της ανεξαρτησίας, το 1845 έγινε μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή η ένωση, ...

  •  
    Σύντομα διαλείμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι 3 πρώτοι Αμερικανοί.

    Σύντομα διαλείμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι 3 πρώτοι Αμερικανοί. Το φθινόπωρο έχει έρθει και οι καθαρά καλοκαιρινοί τουριστικοί προορισμοί παραμένουν στην άκρη από την πλειοψηφία των επενδυτών. Επικεντρώνεται στις ηπιότερες περιοχές, εγκαταλείποντας τις παράκτιες και τις Καραϊβικές περιοχές ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Αυτό Γρήγορη Μετακίνηση στο σπίτι είναι ήδη υπό κατασκευή και θα είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί Ernie άμεσα για περισσότερ...
Cod. 19537

Πώληση Βίλα, Τέξας, Fort Worth, Southlake, 560, Truelove Trail, Southlake Tx 76092

600,036.98EUR
Πώληση
Βίλα

504.37 m²
Σύγχρονο και κομψό σπίτι, πλήρως ανακαινισμένο σε όλη incl. έθιμο ξύλο και δάπεδα τραβερτίνη, γρανίτη και μπάνια από φυσική πέτρα συν more.New SS incl...
UNAVAILABLE
Cod. 12868

Πώληση Χωράφι, Τέξας, San Antonio, San Antonio, San Antonio

832,100.59EUR
Πώληση
Χωράφι

3510 m²
Το ακίνητο αυτό βρίσκεται
UNAVAILABLE
Cod. 12321

Πώληση Βίλα, Τέξας, Dallas, Heath, 150 Shepherds Glen

3,864,644.97EUR
Πώληση
Βίλα

5600 m²
Ultimate Estate Waterfront!
UNAVAILABLE
Cod. 12319

Πώληση Αγροικία, Τέξας, Dallas, Heath, 7229 S. FM 549

1,849,112.43EUR
Πώληση
Αγροικία

10600 m²
Ορόσημο Έπαυλη Αυξημένα Υψηλή
UNAVAILABLE
Cod. 11959

Πώληση Αγροικία, Τέξας, Austin, Wimberley, 2450 Oak Run Dr.

369,822.49EUR
Πώληση
Αγροικία

1994 m²
Κοντά 2000 τετραγωνικά πόδια του χώρου διαβίωσης
UNAVAILABLE
Cod. 11730

Πώληση Χωράφι, Τέξας, Corpus Christi, Corpus Christi, AIRLINE RD/SARATOGA BLVD

11,094,674.56EUR
Πώληση
Χωράφι

40 m²
Γενικές Πληροφορίες Ακινήτου:
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB